Matregion Fosen

Fosenregionen har utrolig mye å by på, med hav, fjord, fjell og land har vi allerede i dag en stor matproduksjon i både grønn og blå sektor. Hovedmålet for prosjektet Matregion Fosen er økt aktivitet, produksjon og omsetning av lokalmat fra Fosen.

Bjørn Erik Vangen er prosjektleder for matregion Fosen. Vangen er utdannet kokk og har et stort engasjement for lokalprodusert mat. Han er på fritiden styreleder for Norske kokkers landsforening, Trondheim.  Fosenregionen er glade for å ha fått han med på laget.

Våre delprosjekter

Måltidsstrategi, matberedskap, komplett bærekraftig, rekruttering til matsystem matfagene.
Gi gjestene dine en uforglemmelig smaksopplevelse ved å inkludere ferske og saftige blåskjell i ditt kommende arrangement. Med Blåskjellfest vil vi ta dine smaksløker med på en kulinarisk reise som garantert vil imponere.
Fosenregionen satte opp et telt under årets utgave av Trøndersk matfestival i Trondheim. Teltet fylte vi opp med 12 ulike lokale matprodusenter fra Fosen.
Fosenregionen har utrolig mye å by på, med hav, fjord, fjell og land har vi allerede i dag en stor matproduksjon i både grønn og blå sektor.
DYRK Fosen er et klyngeprosjekt for organisert, målrettet og tidsavgrenset arbeid for å forsterke en ønsket utvikling.

LokalMat Fosen

LokalMat Fosen er et nettverk med mange aktive og engasjerte mat- og drikkeprodusenter som produserer produkter av høy kvalitet med et bredt utvalg av matvarer innenfor kategoriene frukt, fisk, kjøtt, meieriprodukter og korn.

Fosenregionen

Kontakt oss

Bjørn Erik Vangen er prosjektleder for Matregion Fosen.