Finn din overnatting

Det er mange ulike overnattingstilbud på Fosen, velg blant de ulike kategoriene over og book ditt neste besøk på Fosen. 

Hotell

Nordmeland Gårdshotell skal være et sted det er godt å komme. Med fokus på lokale råvarer skal vi gi våre gjester god mat og lun stemning. Vi ønsker å tilby raus og ujålete mat som samtidig gir gjesten en følelse av «det lille ekstra».
Ønsker du å bo litt mer luksuriøst, eller i eget telt ved stranda? Vi har hotellrom, teltplasser og større kysthus for familien eller vennegjengen.
Fosen fjordhotell ligger i hjertet av Åfjord og har vært et knutepunkt for lokalmiljøet og tilreisende i en årrekke. 
Kun en times kjøretur fra Trondheim finner du Rissa Hotell, sentralt beliggende på Fosen. Hos oss bor du godt og fornuftig uansett formål. Velkommen. 
Bjugn Hotell har flere ulike romtyper for deg som reiser alene eller med andre. Hotellet kan by på mange fasiliteter, både på hotellet og utenfor døra!
Av 91 rom har vi 52 unike temarom som gir deg drypp av historie og aktiviteter du kan oppleve i hotellets nærområde.
Vi ønsker velkommen til et av landets flotteste steder for kurs og konferanse, bryllup, festmiddager, eventer og julebord med overnatting i herskapelige rom. Hovde Gård ligger sentralt og idyllisk til ytterst i Trondheimsfjorden.

Feriehus og gjestgiveri

Harbak Gård i Åfjord kommune driver husdyrhold og jordbruk samt gårdsturisme. Vi har en flokk på rundt 20 ammekyr av rasen Hereford, omtrent 70 vinterfôra sauer av rasene gammelnorsk spæl, norsk kvit sau og grå trøndersau.
Selv om vi bor på en gård, har vi ikke dyr, med valgte instedet å bygge om fjøset vårt til koselige leiligheter. Interiørinteressen har vi i blodet vårt, og vi har gitt oss selv frie tøyler når det gjelder utforming av rommene. Men selvfølgelig med respekt for den sjarmen som allerede finnes her på gården.
Vi leier ut 3 boenheter, usjenert beliggenhet, rolige omgivelser, bilveg helt fram. Høy standard, kaldt- og varmt vann, dusj, wc, delvis el. oppvarming. Vedovn, kjøleskap, fryser, el. komfyr, støvsuger, kaffetrakter.
Heggli gård er en familiedrevet gård dedikert til å bevare det omkringliggende kulturlandskapet, og hjem til en huskonsertserie!
I Roan er det kort vei til fiskeplassene og det er mange av dem. Området vrimler av grunner og dyphøler som gir muligheter for et svært variert fiske. Her bor du i flotte leiligheter med nydelig utsikt over sjøen.
Vi har en leilighet tilgjengelig for utleie ved siden av House of Dragons. Her er det flott utsikt til fjorden.
Austråttområdet byr på historie, opplevelser og rekreasjon. Austråttborgen, Austrått Fort, Austrått golfklubb, strand, småbåthavn og turstier  er samlet her. Kajakk, seiling, fisking, sykling, riding, turer i Austråttlunden og Herregårdsstiene er aktiviteter som området byr på.
Staven Scandinavian Lodging AS i Åfjord tilbyr overnatting i store hytter fra 37 til 100 kvadrat for to til syv personer. Hyttene ligger ved Stordalsvatnet i Stordalen. Fra Åfjord sentrum er det ni kilometer på fylkesvei 52. Det er skiltet avkjøring ved hovedveien til hyttene.
Hit kan du ta med familien for en deilig ferie i sjøkanten, du kan reise hit sammen med gode venner for en trivelig helg eller du kan bo her over lengre tid. Eiendommen og boligen gjør også plassen velegnet for firma, ansatte og kunder, møtevirksomhet, kurs og teambuilding eller feriested for ansatte.
Vi har i alt 14 rom ( totalt 23 senger) med WC og Dusj. Til våre gjester har vi en takterasse med flott utsikt over fjorden. Brekstad Gjestehus ligger sentralt plassert midt i Brekstad sentrum,3 min.gange fra hurtigbåt,buss og ferje.
Bo i feriehus og dome ved Trondheimsfjorden.
Solbakken Gård & Feriehus ligger på Fosen nord for Trondheim. Vi har trygge og gode forhold for fjordfiske og lang erfaring med båtutleie. Gårdens plassering gjør at du på kort tid kan bevege deg fra skjærgård til fjell med fantastisk utsikt og uberørte områder.
Overnatting med hotell standard og fantastisk fjordutsikt. Alle enheter har en lys open kjøkken – stue kombo og er fullt utstyrte. Fliselagte bad med varmekabler i gulvet. wifi og satellitt tv.
Prestegården på Stadsbygd er et freda anlegg med rikholdig historie. I disse helt unike omgivelsene tilbyr vi omvisning på forespørsel, overnatting og utleie til små og store selskaper, utstillinger, konserter, møter, drop-in/fast kontorplass mm.
40 minutter med hurtigbåt fra Trondheim ligger Hasselvika. Ei perle av ei bygd full av historie og flott natur. Her finner du også Hasselvika Gjestgiveri, et lite men koselig krypinn reetablert i det fantastiske år 2020 for at du skal få den ferien du fortjener.
I gangavstand fra havna i Råkvåg, og med den beste utsikt til bryggerekka, tilbyr Fiskarheimen et tyvetalls dobbeltrom for utleie. I tillegg til rommet har gjestene tilgang til et felles uteareal og et stort fellesområde innendørs.
I vakre Råkvåg finner du oss.
Skogan vintage - ferie og fritidshus ligger på et lite gårdsbruk i det idylliske og særpregrde landskapet på Historiske Ørlandet. Det ligger midt i kulturlandskapet omgitt av åkre og enger. Fred og ro finner du her - og vi tar imot deg som gjest hele året!

Camping

Roan sjøcamping ligger idyllisk til i havgapet på Fosen. Her finner du ro og fred, muligheter for å bade, fiske, gå på fjellet eller leie båt og utforske øyene rundt. Vi har både teltplasser, oppstillingsplasser for bobil og campingvogn, samt fastplasser som kan leies der du kan bygge deg et spikertelt.
Campingplassen ligger idyllisk til ved strandkanten med utsikt over fjorden. Det er gode muligheter for salt- og ferskvannsfiske. Sjøfiske kan foregå like utenfor stranden og vi er behjelpelig med å skaffe skipper til hav- og krabbefiske. Lakseelva renner like forbi campingplassen og fiskekort til både elv og vann kan kjøpes i kiosken vår.
Rødberg Bobilcamp ligger idyllisk til i Gammelhavna på Stadsbygd, Indre Fosen. Alle campere velkommen.
Bjørkvik hytteutleie ligger kun 2 km fra Råkvåg sentrum med muligheter for både en matbit langs.
Åfjord Laksecamping ligger idyllisk til ved Stordalselva i Åfjord. Du får utsikt mot elva, sentrum og Åfjorden. 500 meter til sentrum (Årnes).
Austrått Camping & Motel «Det gode liv» i arbeide og fritid. Vårt mål er å være et rimelig alternativ i jobb og fritid.
Lilleenget camping ligger idyllisk til i landlige omgivelser i Steinsdalen, Osen kommune.
Oksvoll Camping er en liten campingplass på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Vi har utleieplass for campingvogner, bobiler, kombicamper og telt. Våres campinggjester kan fritt bruke sanitæranlegget med dusj og toaletter.
Du finner lekeplass med sandkasse og det er kort vei til stranda. Nord for oss finner du Grandefjæra, et stort fuglereservat som er beskyttet av Ramsarkonvensjonen. Brekstad sentrum ligger ca 4 km unna og er handelssentrum i Ørland Kommune.
Langnesodden Camping ligger i vakre Stordalen i Trøndelag i idylliske omgivelser, med umiddelbar tilgang til Stordalsvannets gode fiskemuligheter og bademuligheter!
En spektakulær overnatting i glassiglo, innlagt varme i gulv og varmepumpe gjør at det blir en behagelig opplevelse og være nær naturen, tretoppene, stjernehimmel, måneskinn, og kanskje kommer nordlyset og danser rundt dere også.

Rorbu

Med vår beliggenhet ved kysten av Trøndelag, gir vi deg en inspirerende ramme for møter, konferanser og teambuilding.
Bli forbløffet over de mektige spekkhoggere på åpent hav. Se hjort og elg i naturen. Opplev eventyret med havfiske! Bo i hus med høy komfort. Delta på den berømte fiskefestivalen i juli.
Roan Rorbu ligger helt nede på kaien på Hongsand i Roan i Åfjord kommune. De stødige båtene som du kan leie her tar deg raskt ut til fiskeplassene der du finner et rikt mangfold med arter, og har alle muligheter til å fange drømmefisken din.
Overnatting i trivelige omgivelser i Maristua, Mormorstua, Stabburet, Jomfruburet, Drengstua .. Eller kanskje i White House? Bakkan Wahls boenheter ligger tett. Men du tar vare på ditt privatliv, samtidig som du kan bli godt kjent med naboen om du ønsker det.
Vi har 6 rorbuer som hver har 8 sengeplasser fordelt på 4 -5 soverom, og er fullt utstyrt for 8 personer. I hver rorbu finnes det TV, kjøleskap, fryseboks, oppvaskemaskin og vaskemaskin. Samt bad med WC og dusj. Inkludert i leien er motorisert båt.
Garten brygge er perfekt for familier med barn eller bare venner. Opplev Norge ved strandpromenaden. Flott for fiske, dykking, sykling, kiting eller lett fotturer.
Opplev Trøndelagskysten med frisk sjøluft, rolige omgivelser og flott natur har Seter et unikt tilbud til deg som ønsker å oppleve dette!
Ankeret brygge er en familieeid bedrift i Lysøysund, ytterst ut i havgapet på Fosenhalvøya. Vi driver restaurant, utleie av rorbuer og båter, og arrangerer events for grupper, bedrifter og familier.
Utleie av båter og overnatting for grupper og familier interessert i fiske eller spennende friluftsaktiviteter
RORBUA er en liten pub /kafe som ligger ved linesøya småbåthavn.

Unik overnatting

En fantastisk fin utsikt utover Stjørnfjorden, Trondheimsleia og helt ut til Hitra. Kveldssol, fine turløyper for både de superspreke og de som tar det som en tur. Sørfjorden Eye Iglo har gulvvarme og varmepumpe, noe som gir en behagelig opplevelse både sommer og vinter.
De fantastiske omgivelsene er klare for deg. Dykk inn, spis ferskt og varm opp. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre oppholdet ditt enda bedre og legge til rette for dine behov og ønsker.
Dome Smiberget er en Arctic dome plassert på en fjellhylle på Smiberget. Dette er et lite fjellplatå der det i tidligere tider var en gårdssmie (derav navnet Smiberget). Den spektakulære beliggenheten gir deg følelsen av å henge på kanten av stupet.

Opplev Fosenregionen

Fjellturer

Fosenregionen byr på mange flotte fjellturer. Se et utvalg på ut.no sine sider.

Visit Fosen

Kontakt Knut Johan