Visit Fosen

Ta turen til Fosen og skap minner for livet. Her står opplevelsene i kø og venter på deg. Store opplevelser på et lite område!

Hva vil du oppleve?

Utforsk Fosen, hvor historie møter natur, gastronomiske delikatesser lokker, aktiviteter venter, komfortable overnattinger inviterer, og spennende handelssteder frister. Velkommen til en mangfoldig og unik opplevelse i hjertet av Norge!

Opplev Fosenregionens rike historie gjennom gamle festninger, museer og kulturarvsteder som avslører regionens unike fortid.

Utforsk Fosenregionens uberørte naturlandskap, fra majestetiske fjorder til fjelltopper med spektakulær utsikt. Her venter enestående naturopplevelser som vil begeistre deg.

Nyt de kulinariske gledene i Fosenregionen med ferske sjømatretter og autentikke lokale smaker som vil glede smaksløkene dine.

Enten du søker spenning, avslapning eller kulturelle opplevelser, har Fosenregionen et mangfoldig utvalg av aktiviteter å tilby. 

Velg blant et variert utvalg overnattingssteder i Fosenregionen for en behagelig natt under ditt opphold.

Oppdag spennende handelsmuligheter i Fosenregionen, hvor lokale butikker tilbyr unike produkter. 

Behagelig atmosfære

Fosen-følelsen er den største opplevelsen for mange når de kommer til Fosen. Den følelsen kan ikke beskrives, den må bare oppleves. Du føler deg hjemme uansett hvor du kommer eller hvem du besøker. Gjestfriheten er sto.

Vi vil at DU skal føle deg velkommen. Den følelsen jeg får når jeg kommer til Råkvåg, Roan, Stadsbygda, Lysøysund eller Bessaker kan ikke beskrives, men må oppleves.

Minne for livet

Mangfoldet i opplevelser på Fosen skaper minner for livet. Her kan du bade i rent vann i havet, små fjellvann eller i en kulp i små eller store elver. Dette er tre helt ulike badeopplevelser, men alle like herlige og bør prøves. Øyhopping på Fosen skaper utrolige opplevelser. Dette fantastiske utvalget av varierte øyer og holmer som er så lett tilgjengelig med kajakk, småbåter eller rutebåt gir mange spennende og nye oppdagelser.

Du kan oppleve alt fra gamle fiskevær til moderne arkitektur, vi har til og med vår egen «HardRåkk-kaffe» på Skjervøya. Fosen-følelsen kommer under huden på deg, og du vil alltid tilbake.

Les Visit Fosen Magasin

Opplev det beste av Fosen

Kom og opplev en uforglemmelig sommer på Fosen! Vi er stolte av å presentere vårt nye magasin, spekket med inspirasjon og informasjon om alt du kan oppleve hos oss i sommer.

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Visit Fosen

Kontakt Knut Johan