Visit Fosen

Ta turen til Fosen og skap minner for livet. Her står opplevelsene i kø og venter på deg. Store opplevelser på et lite område!

Hva vil du oppleve?

Utforsk Fosen, hvor historie møter natur, gastronomiske delikatesser lokker, aktiviteter venter, komfortable overnattinger inviterer, og spennende handelssteder frister. Velkommen til en mangfoldig og unik opplevelse i hjertet av Norge!

Opplev Fosenregionens rike historie gjennom gamle festninger, museer og kulturarvsteder som avslører regionens unike fortid.

Utforsk Fosenregionens uberørte naturlandskap, fra majestetiske fjorder til fjelltopper med spektakulær utsikt. Her venter enestående naturopplevelser som vil begeistre deg.

Nyt de kulinariske gledene i Fosenregionen med ferske sjømatretter og autentikke lokale smaker som vil glede smaksløkene dine.

Enten du søker spenning, avslapning eller kulturelle opplevelser, har Fosenregionen et mangfoldig utvalg av aktiviteter å tilby. 

Velg blant et variert utvalg overnattingssteder i Fosenregionen for en behagelig natt under ditt opphold.

Oppdag spennende handelsmuligheter i Fosenregionen, hvor lokale butikker tilbyr unike produkter. 

Behagelig atmosfære

Fosen-følelsen er en spesiell opplevelse for mange når de kommer til Fosen. Følelsen kan ikke beskrives, den må oppleves!
Fosningen er raus og gjestfriheten er stor.

Vi vil at DU skal føle deg velkommen når du besøker Fosen!

Skap minnerike opplevelser

Utforsk mangfoldet i opplevelser som Fosen byr på!
Her kan du bade i friskt vann i havet, små fjellvann eller i en kulp i små eller store elver. Dette er tre helt ulike badeopplevelser, men alle like herlige og bør oppleves!
Fosen byr også på et rikt utvalg av varierte øyer og holmer som er så lett tilgjengelig med kajakk, småbåter eller rutebåt gir mange spennende og nye oppdagelser.

Du kan oppleve alt fra gamle fiskevær til moderne arkitektur. Fosen-følelsen kommer under huden på deg, og du vil alltid ønske deg tilbake!

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Visit Fosen

Kontakt Knut Johan