Handel

- unik handel på Fosen

Handle lokalt på Fosen

Butikk med interiør, klær, litt håndverk&lokalmat samt enkel kafè på Stadsbygda på Fosen!
Velkommen til Matkroken Bessaker en tradisjonsrik landhandel på vakre Bessaker. Ved et besøk på "Enka" vil du oppleve service i ekte "Bessaker-ånd." Vi hjelper deg så langt det er mulig, og kan ikke vi hjelpe, vet vi sikkert av noen som kan.
På Sætervik handel får du kjøpt alt du trenger og litt til. Vi har vår egen kaffe vegg i vegg med butikken, Rorhuset. I Rorhuset er det en veldig lun og trivelig stemning, det serveres god mat, kaffe og vafler, og her løses lokale og verdensproblemer hele tiden.
Bryggeutstillinga er Fosens største salgsutstilling for kunst og kunsthåndverk. Ca. 80 utstillere deltar gjennom sesongen. Besøkstallet har ligget rundt 5000 de siste årene. Det er stor bredde og variasjon i utstillinga, både etablerte kunstnere og amatører deltar.
Liten, intim butikk hvor du kan finne et vareutvalg du ikke finner andre steder.
Salgsutstilling av egenprodusert tre- & billedkunst. I butikken selger vi kunstmateriell som maling, lerret, pensler mm.
Bruktbutikk og galleri i Fevåg

Kjøpesenter på Fosen

Parken er et annerledes, lite, kjøpesenter midt i sentrum av Åfjord, med egen fotballbane og klatreborg på taket, og eget P-Hus i underetasjen. Kanskje litt uvanlig midt på landsbygda. Vi kan tilby en kombinasjon av butikker og kjeder du finner få andre steder.
Her har vi butikker innen;
- Optikk og Gullsmed
- Motesenter
- Velvære
- Interiørbutikk
- Cafe
Kjøpesenteret er bygget på tomta hvor handelsmann Bjarne Svenning etablerte butikk i 1950. Bygningen bestod den gang av kjøkken, kafé og butikklokale. Bygningsmassen ble videre utvidet i 1954 med større butikklokale, lager og bensinstasjon med smørehall for biler.
Midt i hjertet av Brekstad finner du Libra Shopping, Fosens største kjøpesenter. Libra Shopping er et nærsenter med hyggelig atmosfære og alt du trenger til hverdagshandelen. Her finner du 23 butikker med god service.
Coop Ekstra Sport1
Corpus Massasje
Skogstad Optikk Ur &Gull
Åfjord Fotklinikk
Åfjord Veterinærklinikk
varehus og møteplass.

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Visit Fosen

Kontakt Knut Johan