Matregion Fosen
Fosenregionen har utrolig mye å by på, med hav, fjord, fjell og land har vi allerede i dag en stor matproduksjon i både grønn og blå sektor. Hovedmålet for prosjektet Matregion Fosen er økt aktivitet, produksjon og omsetning av lokalmat fra Fosen.
Bjørn Erik Vangen er prosjektleder for matregion Fosen. Vangen er utdannet kokk og har et stort engasjement for lokalprodusert mat. Han er på fritiden styreleder for Norske kokkers landsforening, Trondheim. Fosenregionen er glade for å ha fått han med på laget.
Våre delprosjekter
LokalMat Fosen
LokalMat Fosen er et nettverk med mange aktive og engasjerte mat- og drikkeprodusenter som produserer produkter av høy kvalitet med et bredt utvalg av matvarer innenfor kategoriene frukt, fisk, kjøtt, meieriprodukter og korn.
Omtale og aktiviteter
Fosenregionen
Kontakt oss
Bjørn Erik Vangen er prosjektleder for Matregion Fosen.