Finn din opplevelse

Oppdag en verden av unike matopplevelser, hvor lokal tradisjon møter kulinarisk nyskaping. Utforsk våre lokale råvarer og særegne spisesteder. 

Lokalmatutsalg

Stokkøy Bakeri ligger i Bygdeboksen, Bygda 2.0 på Stokkøya. Her kan du kjøpe brød og bakevarer.
Butikk med interiør, klær, litt håndverk&lokalmat samt enkel kafè på Stadsbygda på Fosen!
Sørteigen Gård dyrker og selger poteter, gulrøtter, gul løk, rød løk, purrrløk og vårløk.
Salg av lamakjøtt fra egen gårdsbutikk. Stykningsdeler, spekemat og andre kjøttprodukter.
Håndlaget fiskemat og røkt fisk.
Solvang Gård drives av Gunn Kristin Ørsleie og Ove Vinge. Mens Gunn Kristin har sitt daglige virke i Ørland Kultursenter er det Ove som står for daglig drift av gården og gårdsbutikken. Det er han som har utviklet gården til dagens kalkunfarm, og som står for utvikling av kalkunproduktene.
Vi har ett selvbetjent fiskeutsalg i fabrikken vår. Her vil dere finne ett utvalg av fersk fisk og skalldyr.
Her finner du hjemmebakte brød, basert på sunne meltyper og alle våre produkter på glass, flaske eller eske, eller i pose, enten du vil kjøpe til deg selv eller gi en kjærkommen gave til de beste av dine venner.
Fiske-hjørnet AS er en fiske-butikk der du kan kjøpe fersk fisk og fiskemat.
Gården eies av Monica og Olav Leirvik. Olav er fjerde generasjon. På gården har det tidligere vært melkeproduksjon men nå satser vi på bær og grønnsaksproduksjon. I tillegg har vi produksjon av korn og høy/gras og vi er godkjent Inn på tunet.
Bakst, himmelsk godt og laget med ekte bakeglede!
Vi har egen butikk i Rissa, hvor vi selger egne varer i tillegg til andre lokalproduserte produkter.
Nøst er Fosen folkehøyskole sin gård i Rissa. Vi har grønnsakshage kyr, høner, gris, ender, katter.
Humstad Gård har gårdsutsalg med våre egne spekepølser, kjøtt, honning og egg.
Gårdsutsalg av ferske egg og Tuppeline-bøker og Tuppeline turmarsjløyper fra Hovde Hønseri.
Rødberg Bobilcamp ligger idyllisk til i Gammelhavna på Stadsbygd, Indre Fosen. Alle campere velkommen.
Uthaug fisk tar vare på gamle tradisjoner innen foredling av sildeprodukter. Varespekteret selges fra den røde brygge på Uthaug og fra salgsbiler på torg og martna rundt om i Norge. Her får du produkter som spekesildfilet, røkt sild, kryddersildfilet og appetittfilet.
Mat produsert av lokale bønder.
Visste du at ferskvaren på Spar Stadsbygd driver med catering? Dette er noe vi ønsker og satse på, og har derfor laget en cateringmeny.

Unike matopplevelser

Våre kokker har internasjonal erfaring og lang fartstid. Vi tilbyr alt av gode matopplevelser i form av kortreist mat, smaksmenyer og tradisjonell husmannskost.
To meter over havet, på en av Midt-Norges aller fineste sandstrender finner du vår restaurant Strandbaren. På Strandbaren venter vi på å gi deg en smaksopplevelse. Menyen baserer seg på ferske råvarer fra havet, kjøtt fra gårder i nabolaget og ellers det årstidene byr på av gull.
Nordmeland Gårdshotell skal være et sted det er godt å komme. Med fokus på lokale råvarer skal vi gi våre gjester god mat og lun stemning. Vi ønsker å tilby raus og ujålete mat som samtidig gir gjesten en følelse av «det lille ekstra».
De fantastiske omgivelsene er klare for deg. Dykk inn, spis ferskt og varm opp. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre oppholdet ditt enda bedre og legge til rette for dine behov og ønsker.
Landnota er et spisested som ligger i vakre Råkvåg på Fosenhalvøya.
Ta deg en pause i vår lyse og trivelige museumskafé eller bli med på de mange familieaktivitetene som barnas båtbyggeri, rebusløype, båtbasseng, laftestokker og skattejakt i fjæra.
Vi er en hyggelig coffee shop, et pusleri, en butikk og et galleri på Amborneset. Stopp for en god kopp kaffe og en liten matbit mens du løser et pueslespill eller brettspill, eller for å nyte nydelige omgivelser på Drakestrand (Drage-strand) i Indre Fosen. Vi har også et rom for utleie i tilknytning, Dragon Room.
Velkommen til våre arrangement med deilig mat og god drikke!
Hovde Gård er mer enn et hotell. Det er også et levende resturanthus for hotellets gjester og stedets innbyggere. Etter Fjøset åpnet dørene i 2009, har det vært mulig å gjøre en kulinarisk reise i historiske omgivelser på Hovde Gård.

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Visit Fosen

Kontakt Knut Johan