Finn din opplevelse

Oppdag en verden av unike matopplevelser, hvor lokal tradisjon møter kulinarisk nyskaping. Utforsk våre lokale råvarer og særegne spisesteder. 

Lokalmatutsalg

Håndlaget fiskemat og røkt fisk.
Stokkøy Bakeri ligger i Bygdeboksen, Bygda 2.0 på Stokkøya. Her kan du kjøpe brød og bakevarer.
Gårdsutsalg av ferske egg og Tuppeline-bøker og Tuppeline turmarsjløyper fra Hovde Hønseri.
Sørteigen Gård dyrker og selger poteter, gulrøtter, gul løk, rød løk, purrrløk og vårløk.
Uthaug fisk tar vare på gamle tradisjoner innen foredling av sildeprodukter. Varespekteret selges fra den røde brygge på Uthaug og fra salgsbiler på torg og martna rundt om i Norge. Her får du produkter som spekesildfilet, røkt sild, kryddersildfilet og appetittfilet.
Salg av lamakjøtt fra egen gårdsbutikk. Stykningsdeler, spekemat og andre kjøttprodukter.
Nøst er Fosen folkehøyskole sin gård i Rissa. Vi har grønnsakshage kyr, høner, gris, ender, katter.
Humstad Gård har gårdsutsalg med våre egne spekepølser, kjøtt, honning og egg.
Her finner du hjemmebakte brød, basert på sunne meltyper og alle våre produkter på glass, flaske eller eske, eller i pose, enten du vil kjøpe til deg selv eller gi en kjærkommen gave til de beste av dine venner.
Visste du at ferskvaren på Spar Stadsbygd driver med catering? Dette er noe vi ønsker og satse på, og har derfor laget en cateringmeny.
Bakst, himmelsk godt og laget med ekte bakeglede!
Mat produsert av lokale bønder.
Butikk med interiør, klær, litt håndverk&lokalmat samt enkel kafè på Stadsbygda på Fosen!
Gården eies av Monica og Olav Leirvik. Olav er fjerde generasjon. På gården har det tidligere vært melkeproduksjon men nå satser vi på bær og grønnsaksproduksjon. I tillegg har vi produksjon av korn og høy/gras og vi er godkjent Inn på tunet.
Vi har ett selvbetjent fiskeutsalg i fabrikken vår. Her vil dere finne ett utvalg av fersk fisk og skalldyr.
Solvang Gård drives av Gunn Kristin Ørsleie og Ove Vinge. Mens Gunn Kristin har sitt daglige virke i Ørland Kultursenter er det Ove som står for daglig drift av gården og gårdsbutikken. Det er han som har utviklet gården til dagens kalkunfarm, og som står for utvikling av kalkunproduktene.
Fiske-hjørnet AS er en fiske-butikk der du kan kjøpe fersk fisk og fiskemat.

Unike matopplevelser

Nordmeland Gårdshotell skal være et sted det er godt å komme. Med fokus på lokale råvarer skal vi gi våre gjester god mat og lun stemning. Vi ønsker å tilby raus og ujålete mat som samtidig gir gjesten en følelse av «det lille ekstra».
Hovde Gård er mer enn et hotell. Det er også et levende resturanthus for hotellets gjester og stedets innbyggere. Etter Fjøset åpnet dørene i 2009, har det vært mulig å gjøre en kulinarisk reise i historiske omgivelser på Hovde Gård.
To meter over havet, på en av Midt-Norges aller fineste sandstrender finner du vår restaurant Strandbaren. På Strandbaren venter vi på å gi deg en smaksopplevelse. Menyen baserer seg på ferske råvarer fra havet, kjøtt fra gårder i nabolaget og ellers det årstidene byr på av gull.
Kuringen er et arrangementsted for dine eventer. Fantastisk arena for jobbseminar, workation, feiring av spesielle dager, julebord, sommerfest, bryllup og familie/venneturer.  I tillegg har vi egne pop-up arrangementer.
Velkommen til våre arrangement med deilig mat og god drikke!
De fantastiske omgivelsene er klare for deg. Dykk inn, spis ferskt og varm opp. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre oppholdet ditt enda bedre og legge til rette for dine behov og ønsker.
Våre kokker har internasjonal erfaring og lang fartstid. Vi tilbyr alt av gode matopplevelser i form av kortreist mat, smaksmenyer og tradisjonell husmannskost.

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Fosenregionen

Kontakt oss

Torun er utviklingsleder for Fosenregionen og jobber med regional samfunnsutvikling.