Handel

- unik handel på Fosen

Handle lokalt på Fosen

Bruktbutikk og galleri i Fevåg
Liten, intim butikk hvor du kan finne et vareutvalg du ikke finner andre steder.
Butikk med interiør, klær, litt håndverk&lokalmat samt enkel kafè på Stadsbygda på Fosen!
Bryggeutstillinga er Fosens største salgsutstilling for kunst og kunsthåndverk. Ca. 80 utstillere deltar gjennom sesongen. Besøkstallet har ligget rundt 5000 de siste årene. Det er stor bredde og variasjon i utstillinga, både etablerte kunstnere og amatører deltar.

Handle lokalt på Fosen

Her har vi butikker innen;
- Optikk og Gullsmed
- Motesenter
- Velvære
- Interiørbutikk
- Cafe
Coop Ekstra Sport1
Corpus Massasje
Skogstad Optikk Ur &Gull
Åfjord Fotklinikk
Åfjord Veterinærklinikk
varehus og møteplass.
Parken er et annerledes, lite, kjøpesenter midt i sentrum av Åfjord, med egen fotballbane og klatreborg på taket, og eget P-Hus i underetasjen. Kanskje litt uvanlig midt på landsbygda. Vi kan tilby en kombinasjon av butikker og kjeder du finner få andre steder.
Midt i hjertet av Brekstad finner du Libra Shopping, Fosens største kjøpesenter. Libra Shopping er et nærsenter med hyggelig atmosfære og alt du trenger til hverdagshandelen. Her finner du 23 butikker med god service.
Kjøpesenteret er bygget på tomta hvor handelsmann Bjarne Svenning etablerte butikk i 1950. Bygningen bestod den gang av kjøkken, kafé og butikklokale. Bygningsmassen ble videre utvidet i 1954 med større butikklokale, lager og bensinstasjon med smørehall for biler.

Opplev Fosenregionen

Reiseinformasjon

Det er mange ulike måter å komme seg til Fosenregionen. Fosen er en halvøy i Trøndelag med flere innfartsveier, to fergeforbindelser, direktefly fra Oslo og hurtigbåtforbindelse fra Trondheim. 

Fosenregionen

Kontakt oss

Torun er utviklingsleder for Fosenregionen og jobber med regional samfunnsutvikling.